maanantai 18. toukokuuta 2015

Viikkosuunnitelma

Minulla on tapana tehdä jokaisen viikon sunnuntai-iltana tai maanantai-aamuna jonkinlainen viikkosuunnitelma alkavalle viikolle. Vaikka menoja ja suunnitelmia on tässä elämäntilanteessa vain vähän, niin energiavarantojen ollessa hyvin rajalliset suunnittelu on todella tärkeää - ilman sitä ne vähäisetkin asiat jäisivät tekemättä.

Otetaan esimerkkinä vaikka tämä nyt alkava viikko. Keskiviikkona on ohjelmassa lääkärireissu toiseen kaupunkiin. Tämä tarkoittaa sitä, että ainakin tiistaina on otettava rennosti, jotta jaksaa keskiviikkoaamuna lähteä reissuun, ja torstai on takuuvarmasti pyhitettävä pelkälle rasituksesta palautumiselle - reissun rankkuudesta riippuen mahdollisesti myös perjantai. Tänään maanantaina aion parhaani mukaan valmistautua tulevaan lääkärireissuun keräämällä kokoon tarvittavat paperit ja dokumentit, kirjoittamalla ylös kysymyksiä hoitooni liittyen sekä lukemalla erinäisiä borrelioosihoitoihin liittyviä tekstejä. Tiistaina voin harrastaa korkeintaan kevyttä siivousta ja kirppikselle menevien vaatteiden silittämistä, jotten väsy liikaa. Perjantaina jaksan toivottavasti laittaa loput kirppistavarat myyntikuntoon lauantaista Siivouspäivää varten. Lauantai meneekin sitten Siivouspäivän merkeissä, mikä tarkoittaa sitä, että sunnuntaina taas lepäillään. Ja siinähän se viikko taas vilahtikin ohi.

Että jos ja kun jotkut ihmiset miettivät sitä, että millä kroonisesti sairaat ihmiset täyttävät päivänsä, niin näin se ainakin minun kohdallani menee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti